fbpx
ΕΣΠΑ

Εταιρικό Προφίλ

Οι δραστηριότητες της εταιρείας Astrakis, ξεκίνησαν το 1979.

Η αρχή έγινε με την κατασκευή σαλονιών και σε μικρό χρονικό διάστημα αναπτύχθηκε σε ιδιόκτητους χώρους, με κάθετη παραγωγή και με τα τελειότερα και τα πιο εξειδικευμένα σε κάθε τομέα μηχανήματα, μπαίνοντας στην παραγωγή κάθε είδους ξύλινων επίπλων.

Η συνεχής ανοδική της πορεία έφτασε να την καθιερώσει στο χώρο του επίπλου με αποτέλεσμα σήμερα να αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες και πιο αναγνωρίσιμες εταιρείες παραγωγής και πώλησης επίπλων στην Ελλάδα.

Κύριο μέλημα της εταιρείας Astrakis, από το ξεκινημά της μέχρι και σήμερα αποτελεί, η υψηλή ποιότητα των προϊόντων της. Από την προσεκτική επιλογή των πρώτων υλών μέχρι την κατασκευή των επίπλων από εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό, η έμφαση στην ποιότητα, συναντάται σε κάθε βήμα της παραγωγής προκειμένου να δοθεί ένα αποτέλεσμα υψηλών προδιαγραφών που θα αντέξει στο χρόνο.

Σήμερα στην εταιρεία συμμετέχει και η δεύτερη γενιά, Χρήστος και Σώτη Αστράκη. Ασχολούνται με το design των επίπλων, την αρχιτεκτονική μελέτη και διακόσμηση καθώς και με το αισθητικό προφίλ της εταιρείας. Ο συνδυασμός της πολυετούς εμπειρίας με τις επιστημονικές γνώσεις εγγυάται το άρτιο και ιδανικό αποτέλεσμα στα έπιπλα, αλλά και γενικότερα στη συνολική διαμόρφωση του χώρου σας, είτε πρόκειται για κλασικά έπιπλα είτε για μοντέρνα.

Εκτός από την κατασκευή επίπλων, οι δραστηριότητες της εταιρείας έχουν επεκταθεί σε όλους τους τομείς του σπιτιού. Πολύ δυναμική παρουσία υπάρχει πλέον στον τομέα της κουρτίνας, με μεγάλη ποικιλία υφασμάτων και ένα εξειδικευμένο συνεργείο, που αναλαμβάνει τη μέτρηση, τη ραφή και την τοποθέτηση τους. Παράλληλα διατίθεται μια πολύ μεγάλη ποικιλία από επιλεγμένες εισαγωγές σε μικροέπιπλα, αντικείμενα, φωτιστικά, ταπετσαρίες τοίχου και χαλιά, των καλύτερων οίκων του εξωτερικού. Οι αρχιτέκτονες της εταιρείας Astrakis είναι πάντα διαθέσιμοι να σας βοηθήσουν να κάνετε τους απαραίτητους συνδυασμούς, καθώς και να σας προτείνουν συγκεκριμένες και ολοκληρωμένες λύσεις για το σπίτι σας.

Όλες οι απαραίτητες εργασίες κατασκευής, από τον σχεδιασμό έως και την τελευταία λεπτομέρεια, γίνονται αποκλειστικά στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα ελέγχου κάθε φάσης της παραγωγικής διαδικασίας για ένα άκρως ποιοτικό αποτέλεσμα.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε τις συνεχώς ανανεωμένες συλλογές μας σε κλασικά και μοντέρνα έπιπλα, καθώς και τη νέα μας οικονομική σειρά.

Η εμπειρία και η υπευθυνότητα της εταιρείας Astrakis, αποτελούν εγγύηση για ένα μοναδικό αποτέλεσμα, συνδυάζοντας υψηλή ποιότητα και αισθητική, σε οικονομικές τιμές.

Γιατι να μας Επιλεξετε?

1. Υψηλή ποιότητα

Κύριο μέλημα της εταιρείας Astrakis, από το ξεκίνημά της μέχρι και σήμερα αποτελεί, η υψηλή ποιότητα των προϊόντων της. Από την προσεκτική επιλογή των πρώτων υλών μέχρι την κατασκευή των επίπλων από εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό, η έμφαση στην ποιότητα, συναντάται σε κάθε βήμα της παραγωγής προκειμένου να δοθεί ένα αποτέλεσμα υψηλών προδιαγραφών, που θα αντέξει στο χρόνο. Επιπλέον, η συγκέντρωση όλων των απαραίτητων εργασιών κατασκευής στον ίδιο χώρο από τον σχεδιασμό μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, δίνει τη δυνατότητα ελέγχου της κάθε φάσης κατασκευής για ένα ακόμα πιο ποιοτικό αποτέλεσμα.

2. Πρωτότυπο και διαχρονικό design & αισθητική

Ο πρωτότυπος και σύγχρονος σχεδιασμός ήταν πάντοτε από τις κύριες προτεραιότητες της εταιρείας και έκανε τα έπιπλα Astrakis να ξεχωρίσουν από την πρώτη στιγμή. Η εμπειρία και η σκληρή δουλειά του σχεδιαστικού μας τμήματος, παράλληλα με τη συνεργασία μας με τους καλύτερους designers στο χώρο, έχει ως αποτέλεσμα, τόσο τα κλασικά άλλα και τα μοντέρνα έπιπλα μας να συνδυάζουν τον άρτιο και διαχρονικό σχεδιασμό με τη λειτουργικότητα και την εκλεπτυσμένη αισθητική.

Εξάλλου, η συνεχής ενημέρωση για τις τελευταίες τάσεις στο χώρο του επίπλου, της αρχιτεκτονικής και της διακόσμησης, αποτελεί βασικό μέλημα της εταιρείας μας. Παρακολουθούμε τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις για το έπιπλο και το design, δίνοντας στα έπιπλά μας μία πάντα επίκαιρη και φρέσκια άποψη, δημιουργώντας νέα σχέδια και κάνοντας το design μας να εξελίσσεται ημέρα με την ημέρα.

3. Αρχιτεκτονική μελέτη χώρου & διακόσμησης

Οι έμπειροι αρχιτέκτονες της εταιρείας είναι εδώ για να σας παρουσιάσουν προτάσεις ειδικά για το χώρο σας, σύμφωνα πάντα με τα γούστα και τις ανάγκες σας. Οι μελέτες δεν περιορίζονται μόνο στη διάταξη των επίπλων, αλλά στη συνολικότερη διαμόρφωση και διακόσμηση του χώρου σας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Παρέχουμε στον πελάτη μας, στα πλαίσια της συνεργασίας μας, απεριόριστη βοήθεια και λύσεις εξετάζοντας προσεκτικά κάθε παράμετρο και συζητώντας διεξοδικά μαζί του, έτσι ώστε να προκύψει το ιδανικό αποτέλεσμα μονάχα για εκείνον.

4. Σχεδιασμός & ειδικές κατασκευές

Το τμήμα ειδικών κατασκευών, με έμπειρους τεχνίτες και αρχιτέκτονες, είναι σε θέση να αντιμετωπίσει κάθε ιδιαιτερότητα του χώρου σας και να δώσει μοναδικές λύσεις για κάθε γούστο και στυλ. Παράλληλα είναι εδώ για να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε επιθυμία σας για ένα ξεχωριστό έπιπλο κατασκευασμένο ειδικά για εσάς.

Κάθε κατασκευή πρώτα απεικονίζεται σε τρισδιάστατα σχέδια. Αυτό σας δίνει την δυνατότητα να γνωρίζετε εκ των προτέρων πως ακριβώς θα είναι το έπιπλο που θα κατασκευαστεί, δίνοντάς σας σαφή εικόνα για κάθε λεπτομέρεια. Κινούμαστε βάσει των αναγκών και του γούστου σας, και εξετάζοντας κάθε πρόταση, καταλήγουμε μαζί στην τελική επιθυμητή λύση.

5. Ευελιξία στον σχεδιασμό και την κατασκευή

Η επάνδρωση της εταιρείας με εξειδικευμένο προσωπικό και εξοπλισμό δίνουν τη δυνατότητα της ευελιξίας και της ειδικής αντιμετώπισης κάθε κατασκευής μεμονωμένα. Αυτή η δυνατότητα είναι βασική προϋπόθεση για να δημιουργηθεί ένα άρτιο και εξαιρετικό αποτέλεσμα, προσαρμοσμένο απόλυτα κάθε φορά στον εκάστοτε χώρο , σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη-τελικού χρήστη είτε θέλει κλασικά έπιπλα είτε μοντέρνα.

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρείας αποτελεί ο συνδυασμός ευελιξίας και εξειδίκευσης, που επιτρέπει στην εταιρεία Astrakis να πραγματοποιεί ειδικές κατασκευές προσαρμοσμένες στις ανάγκες του εκάστοτε χώρου. Το σχεδιαστικό τμήμα, σε συνδυασμό με το τμήμα ειδικών κατασκευών μπορούν να προσφέρουν μοναδικές προτάσεις και πολλές δυνατότητες για τον χώρο σας. Μέσα από τρισδιάστατα και φωτορεαλιστικά σχέδια μπορείτε να δείτε με ακρίβεια από πριν, το τελικό αποτέλεσμα κάθε ειδικής κατασκευής.

6. Έμφαση στην μοναδικότητα κάθε πελάτη

Κάθε πελάτης αντιμετωπίζεται ξεχωριστά και πάντα με σεβασμό για την κάλυψη όλων των επιθυμιών του. Μελετάμε κάθε περίπτωση μεμονωμένα, προσφέροντας ειδικές λύσεις αποκλειστικά για κάθε πελάτη και μόνο. Είμαστε δίπλα του για να ικανοποιήσουμε κάθε του ανάγκη με προτάσεις κατεξοχήν βασισμένες στις απαιτήσεις του και ειδικά για εκείνον.

Επιδιώκουμε τη δημιουργία μίας προσωπικής σχέσης με σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, μέσα από την εμπιστοσύνη και την επικοινωνία στα πλαίσια της συνεργασίας μας.

7. Μεγάλη ποικιλία

Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία επίπλων για κάθε γούστο, τόσο σε κλασικά έπιπλα όσο και μοντέρνα. Επιπλέον διατίθενται αμέτρητες επιλογές σε υφάσματα επιπλώσεων, κουρτίνες, φωτιστικά, ταπετσαρίες τοίχου, διακοσμητικά και χαλιά.

8. Μελέτη – Πλήρης εξοπλισμός – Διακόσμηση

Η εταιρεία Astrakis σας προσφέρει μια μοναδική δυνατότητα, που δύσκολα θα βρείτε κάπου αλλού. Μπορείτε να μας επισκεφθείτε όταν ο χώρος σας βρίσκεται ακόμα σε πολύ αρχικό στάδιο. Η ομάδα των έμπειρων αρχιτεκτόνων μας θα αναλάβει την μελέτη του χώρου και τη διαμόρφωση του από τα χρώματα και τα υλικά, ως και τη διάταξη των επίπλων. Θα σας προσφέρουμε λύσεις σύμφωνα πάντα με τα γούστα και τις ανάγκες σας. Θα γίνουν ολοκληρωμένες προτάσεις για τα έπιπλα, τις κουρτίνες, τα φωτιστικά και τα χαλιά που θα χρειαστείτε, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία που θα βρείτε στο κατάστημά μας. Τέλος, θα προστεθούν και οι τελευταίες πινελιές με τα ιδιαίτερα διακοσμητικά αντικείμενα που θα σας προτείνουμε.

Έχοντας συνεργασία μόνο με μία εταιρεία σαν τη δική μας, για όλο το σύνολο της μελέτης και της υλοποίησης, κερδίζεται σε χρόνο και χρήμα, αποφεύγοντας επιπλέον ταλαιπωρία. Ενώ παράλληλα έχετε εγγυημένη ποιότητα, άψογη αισθητική και το ιδανικό αποτέλεσμα για τον χώρο σας.

9. Μακροχρόνια εμπειρία και αξιοπιστία

Η καταξίωση της εταιρείας για πάνω από 30 χρόνια στον τομέα του επίπλου, δείχνει την εμπιστοσύνη που κερδίσαμε όλα αυτά τα χρόνια από τους αμέτρητους ικανοποιημένους πελάτες μας. Γιατί για μας το έπιπλο δεν είναι μια ευκαιριακή ενασχόληση, αλλά μια συνεχής πορεία που συνοδεύεται από αγάπη και μεράκι για το αντικείμενο αυτό.

10. Χειροποίητη κατασκευή

Τα έπιπλά μας αποτελούν χειροποίητες κατασκευές από πολύπειρους τεχνίτες, σε συνδυασμό πάντα με την τελευταία τεχνολογία στον τομέα των μηχανημάτων και των υλικών. Ο χειροποίητος χαρακτήρας των προϊόντων μας, ταυτόχρονα με το μεράκι και την αγάπη μας για το έπιπλο, εγγυώνται ένα μοναδικό αποτέλεσμα για κάθε πελάτη.

11. Συνεχής ενημέρωση και εξέλιξη

Η συνεχής ενημέρωση για τις τελευταίες τάσεις στο χώρο του επίπλου, της αρχιτεκτονικής και της διακόσμησης, αποτελεί βασικό μέλημα της εταιρείας μας. Παρακολουθούμε τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις για το έπιπλο και το design, δίνοντας στα έπιπλά μας πάντα επίκαιρη και φρέσκια άποψη, δημιουργώντας νέα σχέδια και κάνοντας το design μας να εξελίσσεται ημέρα με την ημέρα.

Παράλληλα, η διαρκής αναζήτηση νέων και βελτιωμένων υλικών, η χρήση των πιο σύγχρονων μηχανημάτων, καθώς και η εφαρμογή των τελειότερων τρόπων κατασκευής, συμβάλλουν στην ποιότητα και την αρτιότητα του άψογου αποτελέσματος.

12. Υλικά φιλικά στο περιβάλλον

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε τόσο για την κατασκευή, όσο και για την επεξεργασία, δεν περιέχουν βλαβερές και τοξικές ουσίες, είναι φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο, συμβάλλοντας έτσι σε μια απροβλημάτιστη και υγιεινή συμβίωση μαζί τους.

13. Ανταγωνιστικές τιμές με άριστη ποιότητα

Μελετάμε την αγορά καθημερινά και προσαρμόζουμε τις τιμές μας, λαμβάνοντας υπόψιν τις δυσκολίες της εποχής και τον ανταγωνισμό, πάντα με βασικό γνώμονα τη σταθερή και αναλλοίωτη ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών μας. Οι τιμές μας είναι πραγματικές, αντικατοπτρίζοντας την πραγματική αξία των επίπλων. Πιστεύουμε στην ειλικρίνεια και δεν καταφεύγουμε σε κινήσεις εντυπωσιασμού, που σκοπό έχουν να εξαπατήσουν τον πελάτη. Παράλληλα, παρέχουμε ανά περιόδους προσφορές και εκπτώσεις για τη διευκόλυνση των αγορών σας.

14. Ευέλικτοι τρόποι πληρωμής

Για τη διευκόλυνση σας μπορούμε να σας προσφέρουμε μια ποικιλία τρόπων πληρωμής είτε μέσω τραπέζης, είτε με άτοκες δόσεις εκτός τράπεζας.

15. Δωρεάν παράδοση & τοποθέτηση

Η παράδοση και η τοποθέτηση των επίπλων γίνεται δωρεάν στο χώρο σας από δικά μας φορτηγά, εξασφαλίζοντας τη σωστή μεταφορά και συναρμολόγηση, όπου χρειάζεται.

16. After sale service

Οι υπηρεσίες μας δε σταματούν μετά την αγορά των επίπλων. Θα είμαστε πάντα κοντά σας για να αντιμετωπίσουμε οτιδήποτε χρειαστείτε κατά τη συμβίωσή σας με τα έπιπλα, είτε είναι μια επισκευή είτε μια αλλαγή σε ύφασμα ή λούστρο.

Χαρακτηριστικα

 • Η υψηλή ποιότητα

  Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων αποτελεί έναν από τους βασικούς λόγους που καθιερώθηκε η εταιρεία εδώ και χρόνια στον τομέα του επίπλου. Πλέον είναι κοινώς γνωστό ότι το όνομα Astrakis είναι συνώνυμο με την ποιότητα και την αξιοπιστία στην αγορά. Κάθε προϊόν και πρώτη ύλη που χρησιμοποιείται περνά από αυστηρό ποιοτικό έλεγχο, πριν παραδοθεί σε εσάς.

  Κύριο μέλημα της εταιρείας Astrakis, από το ξεκίνημά της μέχρι και σήμερα αποτελεί, η υψηλή ποιότητα των προϊόντων της. Από την προσεκτική επιλογή των πρώτων υλών μέχρι την κατασκευή των επίπλων από εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό, η έμφαση στην ποιότητα, συναντάται σε κάθε βήμα της παραγωγής προκειμένου να δοθεί ένα αποτέλεσμα υψηλών προδιαγραφών, που θα αντέξει στο χρόνο. Επιπλέον, η συγκέντρωση όλων των απαραίτητων εργασιών κατασκευής στον ίδιο χώρο από τον σχεδιασμό μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, δίνει τη δυνατότητα ελέγχου της κάθε φάσης κατασκευής για ένα ακόμα πιο ποιοτικό αποτέλεσμα.

 • Έμπειροι αρχιτέκτονες

  Οι έμπειροι αρχιτέκτονες της εταιρείας, καθώς και η συνεργασία με τους καλύτερους σχεδιαστές έχει ως αποτέλεσμα τον πάντα πρωτοπόρο και διαχρονικό σχεδιασμό όλων των επίπλων μας. Δε βασιζόμαστε στην αντιγραφή και αναπαραγωγή τετριμμένων σχεδίων, αλλά προχωράμε ένα βήμα μπροστά στην παραγωγή καινοτόμου και σύγχρονου design.

  Σημαντικό βάρος δίνεται στο σχεδιασμό των προϊόντων, παράγοντας σχέδια διαχρονικά και πάντα προσαρμοσμένα στην τάση της εποχής. Η σχεδιαστική ομάδα της εταιρείας και οι κατά καιρούς συνεργασίες με τους καλύτερους Έλληνες σχεδιαστές, προσφέρουν συνεχώς νέα και πρωτότυπα σχέδια για όλα τα στυλ και όλους τους χώρους. Έτσι λοιπόν η συλλογή των προϊόντων μας αποτελείται από μια πολύ μεγάλη ποικιλία τόσο σε κλασικά όσο και σε μοντέρνα έπιπλα. Παράλληλα η πλούσια γκάμα σε υφάσματα, λούστρα και φινιρίσματα, μπορούν να δημιουργήσουν ανεξάντλητους συνδυασμούς για κάθε χώρο.

 • Μελετάμε κάθε περίπτωση μεμονωμένα

  Κάθε πελάτης αντιμετωπίζεται ξεχωριστά και πάντα με σεβασμό για την κάλυψη όλων των επιθυμιών του. Μελετάμε κάθε περίπτωση μεμονωμένα προσφέροντας ειδικές λύσεις αποκλειστικά για κάθε πελάτη και μονό. Είμαστε δίπλα του για να ικανοποιήσουμε κάθε του ανάγκη με προτάσεις κατεξοχήν βασισμένες στις απαιτήσεις του και ειδικά για εκείνον.

  Επιδιώκουμε τη δημιουργία μίας προσωπικής σχέσης με σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, μέσα από την εμπιστοσύνη και την επικοινωνία στα πλαίσια της συνεργασίας μας.


Ποιότητα Κατασκευής

Κύριο μέλημα της εταιρείας Astrakis, από το ξεκινημά της μέχρι και σήμερα αποτελεί, η υψηλή ποιότητα των προϊόντων της. Από την προσεκτική επιλογή των πρώτων υλών μέχρι την κατασκευή των επίπλων από εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό, η έμφαση στην ποιότητα, συναντάται σε κάθε βήμα της παραγωγής προκειμένου να δωθεί ένα αποτέλεσμα υψηλών προδιαγραφών που θα αντέξει στο χρόνο.

Ενημερωτικό Δελτίο

Τρόποι Πληρωμής

payment methods