fbpx
ΕΣΠΑ

FAQ

Τα έπιπλα που βλέπω στις φωτογραφίες μπορούν να αλλάξουν ύφασμα και λούστρο;

Τα υφάσματα που βλέπετε δεν είναι δεσμευτικά, καθώς υπάρχει πολύ μεγάλη ποικιλία τόσο σε χρώματα όσο και υφές. Παρομοίως και στα λούστρα υπάρχουν αμέτρητες αποχρώσεις και τεχνοτροπίες, που μπορείτε να διαλέξετε. Εμείς θα σας βοηθήσουμε να διαλέξετε είτε πρόκειται για κλασικά είτε για μοντέρνα έπιπλα. (Τα χρώματα των υφασμάτων και των λούστρων στις φωτογραφίες μπορεί να έχουν μικρή απόκλιση από την πραγματικότητα)

Μπορεί το λούστρο ενός επίπλου να γίνει ένα συγκεκριμένο χρώμα για να ταιριάξει με τα υπόλοιπα έπιπλα του σπιτιού μου;

Μπορεί να γίνει εφόσον μας δώσετε ένα δείγμα του επίπλου που θέλετε να μοιάσει.

Οι διαστάσεις των επίπλων είναι δεσμευτικές ή μπορούν να αλλάξουν για να ταιριάξουν στο χώρο μου;

Οι διαστάσεις στις περισσότερες περιπτώσεις μπορούν να αλλάξουν και να προσαρμοστούν στις ανάγκες σας.

Όλα τα έπιπλα που βλέπω στην ιστοσελίδα σας , είναι διαθέσιμα και στο κατάστημά σας για να τα δω από κοντά;

Τα περισσότερα από τα μοντέρνα και κλασικά έπιπλα που βλέπετε στην ιστοσελίδα, καθώς και αρκετά ακόμα, είναι διαθέσιμα στο κατάστημά μας. Βέβαια επειδή οι συλλογές μας ανανεώνονται συχνά ίσως κάποιο συγκεκριμένο να μην υπάρχει διαθέσιμο προσωρινά στην έκθεση, είτε να υπάρχει σε άλλα χρώματα.

Μπορεί να τροποποιηθεί το σχέδιο ενός επίπλου που έχετε, για να μου ταιριάξει καλύτερα;

Μπορούμε να τροποποιήσουμε κάποια στοιχεία που ενδεχομένως να μην σας αρέσουν, σε άμεση συνεργασία πάντα με τους αρχιτέκτονες της εταιρείας, προκειμένου να έχουμε ένα άρτιο τελικό αποτέλεσμα.

Μπορείτε να κατασκευάσετε ένα ειδικό έπιπλο που θέλω;

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους ειδικές κατασκευές. Σε συνεργασία με τους αρχιτέκτονες της εταιρείας και το τμήμα ειδικών κατασκευών, μπορούμε να κατασκευάσουμε ένα δικό σας σχέδιο, είτε να σας προτείνουμε εμείς λύσεις για το χώρο σας μέσα από τρισδιάστατα σχέδια, για να δείτε από πριν το τελικό αποτέλεσμα με μεγάλη ακρίβεια.

Δεν ξέρω αν χωράνε και πως να τοποθετήσω τα έπιπλα στο χώρο μου. Μπορείτε να με βοηθήσετε;

Οι αρχιτέκτονες της εταιρείας μας μπορούν σύμφωνα με τις κατόψεις του χώρου σας να σας βοηθήσουν και να σας προτείνουν τις ιδανικότερες λύσεις.

Μπορείτε να με βοηθήσετε στο συνδυασμό επίπλων και χρωμάτων για το χώρο μου

Οι αρχιτέκτονες της εταιρείας μας, είναι σε θέση να σας κάνουν μια ολοκληρωμένη πρόταση με κατόψεις και σχέδια 3D, τόσο ως προς τον συνδυασμό των επίπλων και των χρωμάτων, όσο και για τη διαρρύθμιση του χώρου σας προκειμένου να έχετε ένα όμορφο και λειτουργικό αποτέλεσμα, τόσο για μοντέρνα όσο και για κλασικά έπιπλα.

Που κατασκευάζονται τα έπιπλα σας;

Το σύνολο των επίπλων μας κατασκευάζονται από εμάς στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας. Τη συλλογή μας συμπληρώνουν μερικά μικροέπιπλα, φωτιστικά και διακοσμητικά από μεγάλους επιλεγμένους ιταλικούς οίκους.

Δίνεται εγγύηση στα έπιπλά σας? Υπάρχει κάποιου είδους υποστήριξη μετά την αγορά;

Η εγγύηση ποιότητας στα έπιπλά μας είναι δεδομένη και είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε οτιδήποτε θελήσετε και μετά την αγορά. Από την επιδιόρθωση ενός ατυχήματος που μπορεί να είχε ένα έπιπλο, μέχρι την ανανέωση του με αλλαγή υφάσματος ή λούστρου.

Επισκευάζετε έπιπλα?

Τα έπιπλα δική μας κατασκευής είμαστε σε θέση να τα επισκευάσουμε ή να τα ανανεώσουμε εφόσον χρειάζεται. Οποιαδήποτε άλλα θα πρέπει πρώτα να τα δουν οι ειδικοί μας προκειμένου να εκτιμήσουν τις δυνατότητες επισκευής που υπάρχουν, ώστε να έχετε ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Πώς θα καθαρίζω τα έπιπλά μου?

Όσο αφορά τα ξύλινα έπιπλα, μπορείτε να τα καθαρίζετε με ένα βρεγμένο και καλά στημένο πανί. Σε καμία περίπτωση μη χρησιμοποιείτε απορρυπαντικά, αφού υπάρχει κίνδυνος να αλλοιωθούν οι επιφάνειες.
Σχετικά με τα έπιπλα που είναι ντυμένα με ύφασμα, τα σταθερά τους μέρη καθαρίζονται τοπικά, ενώ εκείνα που αφαιρούνται μπορείτε να τα στείλετε στο καθαριστήριο ή να τα πλύνετε στο πλυντήριο, λαμβάνοντας πάντα υπόψιν τις προδιαγραφές των υφασμάτων που έχετε επιλέξει.

Ποιος είναι ο χρόνος παράδοσης από τη στιγμή της παραγγελίας;

Ο χρόνος παράδοσης είναι ανάλογος των προϊόντων που θα διαλέξετε. Περίπου κυμαίνεται από έναν έως δύο μήνες, εκτός από τα ετοιμοπαράδοτα προϊόντα που είναι άμεσα διαθέσιμα. Καλό είναι βέβαια να φροντίζετε για την έγκαιρη παραγγελία αυτών που σας ενδιαφέρουν, για να τα έχετε και έγκαιρα στο χώρο σας.

Τα έπιπλα τα παραδίδεται εσείς; Υπάρχει κάποια χρέωση;

Τα έπιπλα παραδίδονται από δικό μας προσωπικό, με δικά μας φορτηγά, δωρεάν εντός Αττικής ανεξαρτήτως του μεγέθους της παραγγελίας.

Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής των επίπλων σας εκτός Αθηνών;

Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής εκτός Αθηνών είτε με δικό μας φορτηγό δωρεάν, είτε με κάποια μεταφορική εταιρεία, αναλόγως το μέγεθος της παραγγελίας. Υπάρχει επίσης δυνατότητα αποστολής και εκτός Ελλάδος σε συνεργασία με τις αξιόπιστες μεταφορικές εταιρείες που συνεργαζόμαστε.

Θέλω να παραγγείλω τα έπιπλα, αλλά ο χώρος μου δεν είναι ακόμα έτοιμος. Υπάρχει δυνατότητα να τα παραλάβω αργότερα;

Έχετε τη δυνατότητα να κάνετε την παραγγελία σας όποτε θέλετε και η παράδοση να γίνει όποτε είστε έτοιμοι για την παραλαβή. Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε κάνοντας τις αγορές σας σε περίοδο προσφορών και να σας παραδώσουμε ακόμα και μετά από μήνες. Στις εγκαταστάσεις μας υπάρχει μεγάλος αποθηκευτικός χώρος όπου αποθηκεύονται τα προϊόντα, αφού πρώτα αμπαλαριστούν καλά.

Μπορώ να βρω τα έπιπλά σας και σε κάποιο άλλο κατάστημα εκτός Αθηνών;

Κάποια από τα έπιπλά μας υπάρχουν σε επιλεγμένα καταστήματα εκτός Αθηνών, αλλά σε κάθε περίπτωση πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας παραπέμψουμε αντίστοιχα.

Τι δυνατότητες πληρωμής υπάρχουν;

Υπάρχουν αρκετές δυνατότητες και ευκολίες πληρωμής, όπως για παράδειγμα πιστωτικές κάρτες, άτοκες δόσεις, μέσω τράπεζας ή και εκτός.

Έχετε δείγματα από κουρτίνες που μπορώ να δω ζωντανά στο κατάστημά σας;

Στο κατάστημά μας μπορείτε να δείτε πολλές κουρτίνες ζωντανά, με πολύ μεγάλη ποικιλία ειδών και ραφών, προκειμένου να πάρετε ιδέες και να δείτε από κοντά την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής μας.

Πώς θα πάρω τα μέτρα για να παραγγείλω κουρτίνες;

Η μέτρηση των παραθύρων σας για την παραγγελία γίνεται αποκλειστικά από εμάς, αποφεύγοντας έτσι την οποιαδήποτε πιθανότητα λάθους.

Η τοποθέτηση των κουρτινών γίνεται από εσάς;

Η τοποθέτηση, η ραφή αλλά και η μέτρηση των παραθύρων σας, γίνεται αποκλειστικά από τα έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία μας.


Ποιότητα Κατασκευής

Κύριο μέλημα της εταιρείας Astrakis, από το ξεκινημά της μέχρι και σήμερα αποτελεί, η υψηλή ποιότητα των προϊόντων της. Από την προσεκτική επιλογή των πρώτων υλών μέχρι την κατασκευή των επίπλων από εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό, η έμφαση στην ποιότητα, συναντάται σε κάθε βήμα της παραγωγής προκειμένου να δωθεί ένα αποτέλεσμα υψηλών προδιαγραφών που θα αντέξει στο χρόνο.

Ενημερωτικό Δελτίο

Τρόποι Πληρωμής

payment methods